About

Spray tan Harderwijk biedt de beste verzorging van je huid door het gebruik van organische producten. Pure tanningvloeistoffen van de hoogste kwaliteit van het merk Sjolie.
Er is voor ieder huidtype een geschikte bruiningslotion ontwikkeld in verschillende kleursterktes.
Jouw spray tan wordt gelijkmatig aangebracht door een gecertificeerde en ervaren tanning-specialiste

Sjolie Sunless is een van de beste spray tan merken van Amerika. Sjolie Sunless is een familie bedrijf uit Rocklin, Californië.  Sjolie Sunless begon met een eenvoudige missie: om beter sunless Spray Tan producten te maken, door een beter bedrijf te zijn, dan alle andere in de Spray Tan industrie. Sjolie Sunless gebruikt alleen de ‘s werelds beste natuurlijke afgeleide ingrediënten en materialen, zodat u verzekert kan zijn dat de spray tan producten van Sjolie gezond zijn. Sjolie is gemaakt van 100% natuurlijke producten. Sjolie Sunless produceert al meer dan een decennium in hun eigen faciliteit gevestigd in Californië.  Sinds 2009 opereren ze onder de naam van de familie Sjolie en zijn ze deel van elk facet van de ontwikkeling van hun producten, van hun gietmallen tot en met de samenstelling en ontwerp.  Sjolie Sunless legt echt hun hart en ziel in het maken van Sjolie Sunless.
 
 
Na vele jaren van ontwikkeling, heeft Sjolie Sunless een spray tan-vloeistof geformuleerd, welke ongeëvenaard is in de Spray Tan industrie.  Elk van Sjolie’s oplossingen zullen de klant de meest denkbare natuurlijke en gezonde gloed geven.  De unieke mengsels worden verrijkt met Aloë Vera en vitamine A, C en E.  Verder is de formule met natuurlijke extracten verrijkt, die extra vocht inbrengend zijn, wat de levensduur van de spray tan verlengt. Sjolie maakt gebruik van de meest recente wetenschappelijke kennis die in de industrie beschikbaar is, die de klanten gezond laten stralen en gelukkig houden. De producten zijn parabenen vrij. Sjolie is FDA goedgekeurd en zij volgen de strikte regels voor de product ontwikkeling. Sjolie levert inmiddels hun producten wereldwijd.  Alle producten van Sjolie zijn goedgekeurd door PETA. Dit betekend dat de producten niet op dieren getest zijn en er geen dierlijke ingrediënten in zitten. Sjolie is dus ook geschikt veganisten.
4.3/5 - (10 stemmen)
Cart
  • No products in the cart.